Sensitive

RAZSTAVNO PRODAJNI SALON

ZA OGLED SALONA JE OBVEZNA PREDHODNA NAJAVA PO TELEFONU.

Izbrano za vas!

Gotovi parket

eurowood    tilo    Haro    

Gotovi parketi so masivni parketi, ki so se najprej pojavili na brazilskem trgu. Gotovi parketi so že od vsega začetka izredno priljubljeni. Gotovi parketi imajo poseben postopek izdelave, kjer na les nanesejo 6 slojev laka, ki je dodatno oplemeniten z aluminijevim oksidom. Kasneje gotov parket sušijo z UV sušilnikom. Masivni parket je tako še dodatno odporen proti abraziji.

TALNO GRETJE

Dvoslojni ali troslojni parket stabilnih ali srednje stabilnih vrst lesa je najbolj primeren za talno gretje.
Zaradi svoje konstrukcije je bolj stabilen kot klasičen ali masiven parket, ker se manj odziva na nihanja relativne vlažnosti zraka in temperature.

Dovoljena vlažnost podlage in protokol za talno gretje:

  • cementni estrih do 2,0 %, cementni estrih s talnim gretjem do 1,8 %,
  • anhidritni estrih do 0,5 %, anhidritni estrih s talnim gretjem do 0,3%,
  • lesena podlaga 9 ± 2%,
  • iverne in podobne plošče 9 ±2%

Ustrezno osušenost objekta mora zagotoviti investitor - naročnik del. Polagalec ima pravico in dolžnost izmeriti vlago, ter (po dogovoru) svetovati ali sodelovati pri izsuševanju ali izvedbi drugih ukrepov, ki zmanjšujejo vpliv vlage na lesene talne obloge (parketov, laminatov). Polagalec ima po dogovoru z glavnim izvajalcem pravico po lastni presoji odložiti ali prekiniti dela, če oceni, da so pogoji za delo neustrezni, vendar mora o tem predhodno obvestiti investitorja - naročnika del.

pdficon Protokol za talno gretje

POLAGANJE GOTOVEGA PARKETA
Montaža gotovega - izgotovljenega parketa poteka na dobro očiščeno, ravno in primerno suho podlago. Montaža je hitra in manj zahtevna. Potreben je poliuretanski predpremaz in dvokomponentno poliuretansko lepilo. Pohoden je po 24 urah, za večje obremenitve je potrebno počakati približno 7 dni. Izgotovljen parket je končno obdelan in po montaži useljiv brez naknadnih finalnih del!

KONTAKTI

Naziv:
ParketLine Medved d.o.o

Naslov:
Taborska cesta 4, 1290 Grosuplje

E-mail:
info@parketline.si

Telefon:
031 628 295

O PODJETJU

Podjetje PARKETline svojim strankam nudi široko paleto storitev od strokovnega svetovanja, do prodaje, montaže talnih oblog, meritev vlažnosti, izsuševanja estrihov in meritev, prodaje ter vgradnje notranjih vrat.
Vizija našega podjetja je, da se na trgu uveljavimo kot zanesljiv dobavitelj talnih oblog ter notranjih vrat za domače in poslovne uporabnike.
Vedno se prilagajamo potrebam naših strank, zato dobrodošli v našem salonu v Grosuplju.