Sensitive

RAZSTAVNO PRODAJNI SALON

ZA OGLED SALONA JE OBVEZNA PREDHODNA NAJAVA PO TELEFONU.

Izbrano za vas!

Tiskanje

IROKO KANT PARKET


Kant oz. tehno parket je sestavljen iz pokončno obrnjenih letvic, ki se polagajo vzdolžno. Zaradi enostavnejše in hitrejše montaže so spojene z lepilnim trakom. Poznamo ga v različnih debelinah 10, 15 in 22 mm.

Opis

Kant oz. tehno parket je sestavljen iz pokončno obrnjenih letvic, ki se polagajo vzdolžno. Zaradi enostavnejše in hitrejše montaže so spojene z lepilnim trakom. Poznamo ga v različnih debelinah 10, 15 in 22 mm. Primeren je tako za stanovanjske objekte kot za delavnice, v debelini 10 mm je pogojno primeren tudi za talno gretje.

Montaža kant oz. tehno parketa poteka na dobro očiščeno, ravno in primerno suho podlago. Kant parket je za polaganje zahtevnejši zato je uporaba poliuretanskega predpremaza in dvokomponentnega poliuretanskega lepila obvezna. Položenega pustimo cca 7 dni (ocena mojstra) v mirovanju, da se ustali. Parket je potrebno brusiti, kitati (kant parket tudi večkrat), oljiti ali lakirati.

 

KONTAKTI

Naziv:
ParketLine Medved d.o.o

Naslov:
Taborska cesta 4, 1290 Grosuplje

E-mail:
info@parketline.si

Telefon:
031 628 295

O PODJETJU

Podjetje PARKETline svojim strankam nudi široko paleto storitev od strokovnega svetovanja, do prodaje, montaže talnih oblog, meritev vlažnosti, izsuševanja estrihov in meritev, prodaje ter vgradnje notranjih vrat.
Vizija našega podjetja je, da se na trgu uveljavimo kot zanesljiv dobavitelj talnih oblog ter notranjih vrat za domače in poslovne uporabnike.
Vedno se prilagajamo potrebam naših strank, zato dobrodošli v našem salonu v Grosuplju.