Sensitive

RAZSTAVNO PRODAJNI SALON

ZA OGLED SALONA JE OBVEZNA PREDHODNA NAJAVA PO TELEFONU.

Izbrano za vas!

Kolikšen je dobavni rok materiala od dneva nakupa?

Rok dobave za talne obloge je 7 - 30 dni od dneva vplačila (odvisno od želje kupca), za notranja vrata pa 30 - 45 dni.

Kateri so pomembni podatki, ki jih moramo vedeti pred nakupom parketa?

Pomembni podatki so trdota lesa, površinska zaščita (olje, lak), barve lesa (les po določenem času izgubi barvo), primerna dimenzija parketa in ali potrebujemo parket za polaganje na ogrevanih estrihih.

Polaganje parketa na talno ogrevanje?

Pri polaganju parketa na talno ogrevanje moramo paziti na debelino parketa. Najbolje primerni so dvoslojni parketi debeline 10mm. Predvsem moramo biti pozorni na vlažnost estriha (tako pri talnem ogrevanju, kot pri neogrevanih tleh). Največja dovoljena vlažnost cementnega estriha je 1,8%. Pri novih tlakih z talnim gretjem, je pred polaganjem talnih oblog potrebno opraviti protokol talnega gretja (glej pod kategorijo - gotovi parket).

Kakšno je vzdrževanje oljenega parketa?

Ker je parket močno obremenjen, je pomembno, da ga dobro zaščitimo in kvalitetno vzdržujemo. S tem ohranjamo naravne lastnosti in hkrati zagotavljamo zaščito, pred umazanijo, obrabo in vlago. Vzdrežvanje pa je za uporabnika zelo enostavno.

KONTAKTI

Naziv:
ParketLine Medved d.o.o

Naslov:
Taborska cesta 4, 1290 Grosuplje

E-mail:
info@parketline.si

Telefon:
031 628 295

O PODJETJU

Podjetje PARKETline svojim strankam nudi široko paleto storitev od strokovnega svetovanja, do prodaje, montaže talnih oblog, meritev vlažnosti, izsuševanja estrihov in meritev, prodaje ter vgradnje notranjih vrat.
Vizija našega podjetja je, da se na trgu uveljavimo kot zanesljiv dobavitelj talnih oblog ter notranjih vrat za domače in poslovne uporabnike.
Vedno se prilagajamo potrebam naših strank, zato dobrodošli v našem salonu v Grosuplju.